">
Producten
Rocare kloven potje 75ml
Ideale crème tegen extreem droge huid en kloven. Eindelijk geen vette crème, waardoor u uit uw schoenen glijdt, maar een crème die op z'n plek blijft zitten, zodat de ingrediënten optimaal hun werk kunnen doen op die plek, waar ze het moeten doen! Dit komt vooral door de extra toevoeging van zinkzalf.
€ 9.95
Rocare mycose tinctuur pipet      
Zoals in alle ROCARE crèmes is de Ginseng wortel ook in de mycose tinctuur duidelijk aanwezig. Extra toevoegingen zoals tea tree olie, zorgen voor een goed resultaat bij de bestrijding van mycose. Het kan zowel op de nagel als op de huid worden toegepast.
In pipetflesje van 10 ml
                           20 ml

€ 4.00
€ 8.00
Rocare rood creme
Een verwarmende crème, door de toevoeging van wintergroen en rozemarijn. Ideaal voor mensen die altijd koude voeten hebben. In TUBE van 100 ml
€ 8.00
 
Rocare groen creme
Extra verfrissend, deodoriserent, mycose-remmend door natuurlijke toevoegingen als aloë vera en menthol. Een heerlijke crème voor de zomermaanden. In TUBE van 100 ml

€ 8.00
Rocare classic ginseng creme
'ROCARE' is een Ginseng Mineral Crème, waarbij de Ginseng Panax wortel een hoofdrol speelt. Deze zeer geneeskrachtige wortel kan een goede ondersteuning zijn bij problemen zoals: allergieën, likdoorns, droge en schrale handen en voeten, koude handen en voeten, broze nagels, eczeemaandoeningen, rode en blauwe haarvaatjes (spataderen), mycose, eeltvorming en transpiratie.
De basis ROCARE Ginseng Mineral Crème is tevens geschikt als dag- en nachtcrème, vermindering van huidrimpeltjes, cellulitus, luieruitslag en jeugdpuistjes en acne. Door toevoeging van een etherische Jasmijnolie ruikt deze crème heerlijk!
€ 8.00
Bio-Vital Pferdebalsam (paardenbalsem)
Verfrissend en verkoelend. 500ml   
€ 5.50
Voet verwen setje 1:

Toilet tasje met Rocare ginseng voetcrème 100ml, flesje voetbad bruiskorrels en eeltvijl.

         

                        
                 

Voet verwen setje 2:

Beautybag met peppermint & plum
footscrub, footsoak en footlotion.       
                                 
€ 12.50
€ 12.50
Nagel verzorging setje

Nagelknipper, bokkepoot, teenseperator en voetvijl,   

€ 3.75
Freeman barefoot

Verzacht ruwe huid
per 2 tubes:
Soak en crème
€ 7.50
Cadeaubon